Details 1.jpg

Partymanager Zalmhuis

Zalmhuis creëert onvergetelijke momenten en herinneringen. Ons doel is om sfeer, luxe, warmte en gastvrijheid uit te stralen, in combinatie met heerlijke gerechten en topniveau cocktails. Dit doen we elke dag in ons restaurant tijdens lunch, borrel en diner; maar ook tijdens de events die we op jaarbasis hosten en zelf organiseren.

Voor dit laatste zijn we op zoek naar een partymanager ter versterking en ondersteuning van ons salesteam. Dus ben jij de stressbestendige, organisatorische duizendpoot die een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag van begin tot kan organiseren en uitvoeren? Dan zoeken we je. Je gaat leiding geven op de vloer en ervoor zorgen dat de evenementen en partijen lopen als een zonnetje. Je bent het aanspreekpunt voor de keuken en in staat om ad hoc aanpassingen te kunnen verrichten. Geen evenement bij het Zalmhuis is hetzelfde en we streven naar perfectie. Ons team is jong en dynamisch en we zijn dus ook op zoek naar iemand die kalm blijft in het heetst van de strijd. 


Lijkt dit je tof? Solliciteer hier, en wie weet ben jij straks de partymanager die verantwoordelijk is voor de perfecte verloop van onze events.


Benieuwd naar wat je bijvoorbeeld gaat managen?  Bekijk dan het filmpje hieronder.